De meest krachtige online autoverhuur software

Ontdek de ultieme oplossing voor naadloze autoverhuurervaringen: ons veelzijdige reserveringssysteem maakt verhuren eenvoudig, zonder gedoe van maandabonnementen. Met ons no cure no pay basismodel begin je vandaag nog met efficiënt verhuren en bied je jouw klanten een geweldige ervaring!

Start nu met verhuren

Verhuren binnen 3 minuten - Geen jaarcontract

  • Geen technische kennis nodig
  • Werkt voor ieder soort bedrijf
  • Verhuur als een echte pro
reservationbay boekingen overzicht in het portaal
Online reserveringssysteem

Ontvang boekingen via je website

Breid je klantenkring uit en maak het gemakkelijk voor klanten om direct via jouw website te boeken. Ons reserveringssysteem integreert naadloos, waardoor potentiële huurders moeiteloos kunnen reserveren zonder je website te verlaten. Deze handige functie vergroot niet alleen de zichtbaarheid van je autoverhuuraanbod, maar zorgt ook voor een vlotte boekingservaring die leidt tot meer omzet en tevreden klanten.

Gratis account

Lage kosten met een hoog rendement

Bij ons staat rendement voorop: we rekenen een lage commissie per boeking, zonder vaste maandelijkse kosten. Ontdek hoe je met minimale uitgaven een maximaal rendement behaalt. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat je kosten laag blijven, terwijl je toch profiteert van een effectieve en winstgevende verhuurervaring.

Waarom ReservationBay?

Het #1 reserveringssysteem in de autobranche

Als toonaangevend platform in de autoverhuurmarkt zijn wij dé keuze voor al jouw verhuurbehoeften. Met onze geweldige service en gebruiksvriendelijke autoverhuur software bieden wij het beste reserveringssysteem, waarmee je jouw verhuuractiviteiten moeiteloos en efficiënt kunt beheren. Sluit je aan bij het platform dat de norm zet voor soepele autoverhuurervaringen!

  • No-cure, no pay. Betaal alleen als je echte verhuur acties hebt.
  • Gratis koppelingen met andere bedrijven en software systemen.
  • Beheer al je auto's en accessoires, eventueel ook met meerdere verhuurlocaties.
  • Ontvang betalingen via PIN, iDEAL, Bancontact en meer via onze partner Pay.

Gratis aanmelden

Object borg

Borg verplichten per verhuurde auto

Op ons veelzijdige reserveringsplatform kun je niet alleen borgbedragen instellen voor fietsen, maar ook voor diverse andere items zoals boten, auto's of zelfs gereedschap. Stel verschillende borgtarieven in voor elk type verhuurobject, waardoor huurders gemakkelijk en veilig kunnen betalen en de borg probleemloos kan worden terugbetaald na het retourneren van het gehuurde item.

Betrouwbaar

Doorontwikkeling en veilige hosting

Ons Europese platform staat bekend om zijn betrouwbaarheid en groei. We blijven continu doorontwikkelen aan de autverhuur software zodat we aan de veranderende behoeften van onze klanten blijven voldoen.

Wij zijn er voor bijna iedere sector!