Veelgestelde vragen

Ja, er is geen vaste maand- of jaarlast. Bij ons betaal je op no cure no pay basis. Wij vragen een zeer klein percentage van je boeking, dat wordt aan het eind van de maand verwerkt op 1 factuur. Als je geen boekingsomzet hebt, betaal je dus helemaal niets.

Wij hebben integraties met een grote payment service provider (PSP), namelijk Pay. Deze partij helpt ons met het afhandelen van allerlei soorten betaalmethoden. Als je in je account de betaalmethoden activeert, komen ze ook beschikbaar op het platform. Je kan bijvoorbeeld geld ontvangen via iDeal, Bancontact en eventueel via je eigen PIN temrinal.

Jazeker, je kan meerdere locaties aanmaken binnen 1 account. Binnen iedere locatie is het vervolgens mogelijk om categorieen aan te maken, zodat je onderscheid hebt in je assortiment per locatie. Ook de onderliggende verhuurobjecten zijn vervolgens locatie en categorie gebonden.

Ja het is mogelijk om een klein stukje code op je bestaande website of webwinkel te plaatsen. Wij verzorgen een live koppeling met het boekingsysteem en kunnen de live beschikbaarheid tonen aan je klanten.

Het is mogelijk om handmatig via het beheerportaal boekingen aan te maken. Ook als de omzet 0 euro is op een boeking kan dit. Houdt wel rekening met onze minimum boekingskosten per boeking, die zijn afhankelijk van je omzet.

Je kan al onze bedrijfsgegevens vinden op de contactpagina. Als je nog meer gegevens wilt hebben, neem dan vooral contact met ons op.