Alles-in-één software voor fietsverhuur en leenfietsen

Verhoog je efficiëntie met onze fietsverhuursoftware: start in 3 minuten zonder langlopende verplichtingen. Eenvoudig voor elk bedrijf, bied klanten een zorgeloze ervaring en optimaliseer je verhuurproces moeiteloos!

Start nu met verhuren

Verhuren binnen 3 minuten - Geen jaarcontract

  • Geen technische kennis nodig
  • Werkt voor ieder soort bedrijf
  • Verhuur als een echte pro
Fietsverhuur software

Ontvang boekingen via je website

Door onze naadloze integratie kan je gemakkelijk fietsen verhuren via je eigen website. Het maakt niet uit of je gebruikt maakt van WordPress, SitePack of een ander populair platform. Activeer een gratis integratie via het reserveringssysteem, of plaats een klein stukje code op je website en je kunt al beginnen met verhuren.

Integreer met: SitePack WordPress CCV Shop

Leenfietsen

Registreer leenfietsen

Als je onderhoud uitvoert voor een klant is het fijn om een leenfiets uit te geven. Registreer zelf de leenfietsen als boeking via ons portaal, zodat je overzicht houdt over de fietsvloot. Voorkom ergenis onder collega's en weet wanneer de leenfiets(en) beschikbaar zijn.

Gemakkelijk betalen

Snelle online betalingen

Onze gratis koppeling met Pay maakt het mogelijk om direct betalingen te ontvangen bij het aanmaken van de boeking. Als een klant via je website reserveert, betalen ze gelijk met iDeal of Bancontact. In de winkel is het nog mogelijk om de borg te pinnen en eventueel ook later terug te pinnen.

Ontvang betalingen via: Pay ideal Bancontact

Fietsonderhoud

Automatische fietsen roulatie

Zodra er een boeking voor één of meer tweewielers wordt gemaakt, selecteert het systeem automatisch de beschikbare fietsen. We proberen om zoveel mogelijk door te wisselen in je aangemaakte verhuurobjecten, zodat de slijtage evenredig zou moeten zijn.

Waarom ReservationBay?

Specifiek voor de tweewielerbranche

Er zijn enkele softwaresystemen en modules beschikbaar om fietsverhuur te regelen. Het grote nadeel is dat je bijna altijd vast zit aan een maand- of jaarcontract. Bij ons betaal je geen vast maandbedrag, alleen voor de boekingen die je maakt.

  • No-cure, no pay. Betaal alleen als je echt fietsen verhuurt hebt.
  • Gratis koppelingen met andere bedrijven, onder andere Pay en CycleSoftware.
  • Beheer al je fietsen, eventueel ook met meerdere verhuurlocaties.
  • Ontvang betalingen via PIN, iDEAL, Bancontact en meer via onze partner Pay.

Gratis aanmelden

Tweewieler borg

Borg vragen per tweewieler

Stel je eigen borg in per categorie, dus bijvoorbeeld voor e-bikes 50 euro borg en voor normale stadsfietsen 25 euro borg. De borg wordt bij het starten van de boeking gevraagd aan de huurder en kan direct contant of met PIN worden betaald. Zodra de huurder terugkomt met de fiets, is het mogelijk om de borg weer terug te pinnen.

Betrouwbaar

Jarenlange ervaring in de tweewielerbranche

Wij zijn al meer dan 3 jaar actief als software leverancier voor fietsenwinkels. In onze reis naar een succesvol softwareproduct proberen we altijd bij te blijven met de laatste trends en mogelijkheden. Mis je nog een functie of koppeling in de tweewielerbranche? Laat het ons vooral weten.

Wij zijn er voor bijna iedere sector!