Het krachtige online reserveringssysteem voor je bedrijf

Ontdek de ultieme oplossing voor naadloze verhuurervaringen: ons veelzijdige reserveringssysteem maakt het eenvoudig om diverse items te verhuren zonder gedoe. Van gereedschap tot feestartikelen, begin vandaag nog met efficiënt verhuren en bied je klanten een moeiteloze reserveringservaring!

Start nu met verhuren

Verhuren binnen 3 minuten - Geen jaarcontract

  • Geen technische kennis nodig
  • Werkt voor ieder soort bedrijf
  • Verhuur als een echte pro
reservationbay boekingen overzicht in het portaal

Reserveringssysteem voor bijna iedere branche

Online reserveringssysteem

Ontvang boekingen via je website

Verhoog je bereik en maak het klanten gemakkelijk met de mogelijkheid om boekingen rechtstreeks via je eigen website te ontvangen. Ons platform biedt een naadloze integratie, zodat potentiële huurders moeiteloos kunnen reserveren zonder je website te verlaten. Met deze functie vergroot je niet alleen de zichtbaarheid van je verhuuraanbod, maar bied je ook een soepele boekingservaring die resulteert in meer omzet en tevreden klanten.

Gratis account

Lage kosten met een hoog rendement

Bij ons staat rendement voorop: we rekenen een lage commissie per boeking, zonder vaste maandelijkse kosten. Ontdek hoe je met minimale uitgaven een maximaal rendement behaalt. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat je kosten laag blijven, terwijl je toch profiteert van een effectieve en winstgevende verhuurervaring.

Waarom ReservationBay?

Het #1 reserveringssysteem

Als het snelst groeiende platform in de markt zijn wij dé keuze voor jouw verhuurbehoeften. Met onze ongeëvenaarde service en gebruiksvriendelijke interface bieden wij het beste reserveringssysteem, waardoor je jouw verhuuractiviteiten moeiteloos en efficiënt kunt beheren. Sluit je aan bij het platform dat de standaard zet voor vlotte verhuurervaringen!

  • No-cure, no pay. Betaal alleen als je echte verhuur acties hebt.
  • Gratis koppelingen met andere bedrijven en software systemen.
  • Beheer al je verhuurobjecten, eventueel ook met meerdere verhuurlocaties.
  • Ontvang betalingen via PIN, iDEAL, Bancontact en meer via onze partner Pay.

Gratis aanmelden

Object borg

Borg verplichten per verhuurobject

Op ons veelzijdige reserveringsplatform kun je niet alleen borgbedragen instellen voor fietsen, maar ook voor diverse andere items zoals boten, auto's of zelfs gereedschap. Stel verschillende borgtarieven in voor elk type verhuurobject, waardoor huurders gemakkelijk en veilig kunnen betalen en de borg probleemloos kan worden terugbetaald na het retourneren van het gehuurde item.

Betrouwbaar

Doorontwikkeling en veilige hosting

Ons Europese platform staat bekend om zijn betrouwbaarheid en groei. We blijven continu ontwikkelen om aan de veranderende behoeften te voldoen, met een focus op betrouwbare verhuurervaringen voor gebruikers in heel Europa.